Főoldal Akadálymentes

Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma

EFOP-3.3.7-17-2017-00049
INFORMÁLIS ÉS NEM FORMÁLIS TANULÁSI ALKALMAK
KIALAKÍTÁSA A CISZTERCI REND NAGY LAJOS GIMNÁZIUMÁBAN

A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma 2018.01.01 – 2020.12.31. időtartamban valósítja meg, az Informális és nem formális tanulási alkalmak kialakítása a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában című projektet az Európai Szociális Alap támogatásával.

A projekt támogatási összege: 74.714.315 Ft.
A támogatás mértéke: 100%

A projekt keretében három célterülethez kapcsolódóan kerül fejlesztésre informális és nem formális oktatási alkalmak rendszere, melyek:

  1. a társadalmi és globális felelősségvállalást, környezettudatos magatartást és a fenntartható gazdálkodással kapcsolatos ismeretek megszerzését támogató programok;
  2. a lelki és fizikai egészség fejlesztése;
  3. az innovációs műhelyek kialakítása az iskola pedagógiai eszköztárának bővítésére, kiemelten élménypedagógiai módserek fejlesztésére és bevezetésére.

A projekt keretében három éven keresztül a három célterülethez kapcsolódóan szakkörök, élménypedagógiai foglalkozások, tanulmányutak és projektnapok kerülnek megvalósításra. A projekt keretében informális és nem formális oktatási alkalmak megtartására szolgáló közösségi tér kerül kialakításra és a programelemekhez kapcsolódó eszközbeszerzés valósul meg.